Tuossa innostuin lueskelemaan vanhoja postauksia läpi... Tai no tunnustan, etsinkin sieltä tiettyä asiaa. Tammikuussa lopetin pillerit ja nyt sitten etsin tietoa, että olinko sinne kirjoittanut tietoa ovulaatiosta. Jo vain, sehän löytyi. 24.1 ilmoittelin ovulaatiokivuista ja kierto oli silloin (kalenterimerkintöjen perusteella) kp 14. Ihme ja kumma, vaikka kuukautiskierrot ovat heittäneet miten sattuu, on ovulaatio tullut aina n. 2 viikon kuluessa kuukautisista. Ja koska nyt on kp 13, tämä tarkoittaa vaan hirmu muhimista koko viikonlopun ajan. Vatsaa on kyllä kaksi päivää nipistellyt ja olen tunnistanut ovulaatio-oireita kyllä... Valkovuotoa on runsaasti, alavatsaa nipistelee, massua turvottaa ja on löllis olo muutenkin. Lisäksi, mieliala vaihtelee aika mukavasti.

Aamulla... Heh... Mies kävi lääkärissä ja ehti sieltä kotiin ennen kuin minä olin töihin lähtenyt. Siinä sitten sylikkäin helliessä kävikin niin, että kelloon nopea vilkaisu ja loput voittekin arvata. Aika hervoton tilanne oli siinä, kun kesken kaiken miettii "pitäis varmaan olla matkalla jo töihin" ja siltikin oli niin älyttömän kivaa. Mies tuumasi vain: "tuota, mitä just tapahtui...." En tiedä itsekään. Mutta seksi on nyt jotenkin paljon parempaa?!? En osaa selittää, mutta se vain tuottaa enemmän nautintoa, tekee olon rakastetuksi ja läheiseksi miehen kanssa. Hyvältä kerta kaikkiaan.

Muistatteko sen joulupostauksen niistä kalusteista? No, tänään sitten vähän siirreltiin taas kalusteita... Purettiin makuuhuoneesta kirjahylly pois, koska siinä oli pari hassua kirjaa vain, jotka nyt siirrettiin olohuoneen kirjahyllyyn. Tyhjä tila makkarissa aiheutti miehelle päänvaivaa ja minä itsekin olin sitä mieltä että voisi vaihtaa järjestystä ja kääntää sänkyä. No, nojatuoli raahattiin makuuhuoneesta olkkariin pois tieltä. Sitten siirrettiin meikkipöytä toiselle seinälle. Sitten siirrettiin sänkyä. Ei sovi, jää liian vähän  tilaa. Sänky takaisin, meikkipöytä takaisin ja nojatuolikin just siihen mistä se otettiinkin. Seinälle taulu siihen kohtaan missä hylly oli. Ja voilá, meillä on avara ja tilava makkari. Eikä edes tapeltu.

Ystävä tulee kylään, tuhotaan yhdessä se suklaapupunen. Jospa hän myöskin hyvissä ajoin lähtee kotiin, jotta päästään miehen kanssa vähän kalastelemaan. Kaikkein paras oisi ehkä oottaa huomiseen, kun jo aamulla touhuttiin. Syötiin muuten salaattia, joka sisälsi paljon juuri niitä aineita, jotka tekee syöteistä hyviä :D... Kädet ristissä odotetaan, josko meille suotaisiin maailman suurin ihme.