1 3 17.65% itu papusen odotus
2 3 17.65% vauvakuume
3 2 11.76% odotus
4 2 11.76% ruisleivät kainaloon polttarit
5 1 5.88% alavatsan polttelu
6 1 5.88% johdon laskentatoimen tentti vaikea
7 1 5.88% olkalihakset
8 1 5.88% passin uusinta ulkomailla
9 1 5.88% potkut
10 1 5.88% saako raskaana syödä mozzarellaa
11 1 5.88% suklaatahra

Minun blogiini on eksytty sen historian aikana noilla hakusanoilla. Jokunen noista on ihan järkeenkäypä ja jokunen vähemmän, mutta toki hauskojakin joukossa.

Itu Papusen odotus- täällä käsitellään sitä oikein sisäisesti nautittuna, meidän tulevasta lapsesta on kyse.

Vauvakuume- sitä tuli podettua vuosia jo. Se lakkasi tosin exän kanssa ollessa, mutta se syttyi kyllä täyteen teräänsä mieheni kanssa viime syksynä. Päätettiin tosin, että vasta 2007 vuoden lopulla aloitetaan yrittämään, mutta sitten kävi mielessä se, mitä moni muukin pohtii "Entä jos ei tärppää heti ja pitääkin yrittää useammin?" Se tärppäsi kyllä sitten heti.

Odotus- täällä odotetaan monta asiaa. Kesää, juhannusta, syksyä ja koulun alkua ja loppua. Talvea ja erityisesti joulun ja uuden vuoden aikaa. Odottaminen on juurikin oikea sana vuodelle 2007

Ruisleivät kainaloon polttarit- Tämä oli paras! Omasta mielestäni en ole kyllä tätä lausetta kokonaisuudessaan varmasti kirjoittanut, en ollut koskaan kuullutkaan. Mutta veikkaan, että joku raukka jossakin on polttari-iltanaan kuskannut kainaloissaan esim. suomen suosituinta leipää!

Alavatsan polttelu- Tästä kärsin niin kuukautisten aikana, salilla käynnin jälkeen ja raskaaksi tullessani. Kannattaa käydä lääkärissä, sillä kovat vatsakivut voivat olla merkki esim. endometrioosista.

Johdon laskentatoimen tentti vaikea- Joo, mä vihasin näitä kursseja ammattikorkeakoulussa. Mutta kova kirjan lukeminen, tehtävien laskeminen ja opettajan kuuntelu kyllä auttaa.

Olkalihakset- Kerron heti, kun ne ovat näkyvissä. Kipeytyvät kyllä salin tai uinnin jälkeen, mutta mitään ei näy.

Passin uusinta ulkomailla- Suosittelen uusimaan kotimaassa. Mars, mars poliisilaitokselle hakemuksen ja passikuvan kanssa. Ulkomaille ei saa mennä, jos passi on alle 6 kk voimassa. Jos passi katoaa ulkomailla, pitäisi ilmeisimmin marssia Suomen lähetystöön tai ottaa yhteyttä sellaiseen, jotta passin saa uusittua.

Potkut- Perseelle ja potkut omalle esimiehelle. Muistatteko? Harjoittelupaikka ja opinnäyte meni viime vuoden loppupuolella penkin alle, kun silloiselle esimiehelle jouduin ilmoittamaan, että hänen projektiorganisaatio ei saa enää rahoitusta.

Saako raskaana syödä mozzarellaa?- Ainakin mä olen syönyt jonkun verran. Pastöroitu maito jos on tuorejuustoissa, fetassa, mozzarellassa jne, niin kohtuullisesti syötynä varmasti saa syödä. Ja suosittelen vähän miettimään kyllä, että mitä määriä vetelee moista herkkua naamaansa.

Suklaatahra- Suosittelen mahdollisimman nopeaa puhdistusta kankaalta ja koneeseen laitettaessa tahran päälle fairya. Tehoaa muuten rasvatahroihinkin. Siis oikeasti, luraus fairya tahran päälle ja normaalisti pyykin kans koneeseen. Kokeilkaapa.

Niksi-ikuinen lopettaa tällä kertaa tähän.