Oravainen projektinsa keskeltä haastoi minut tähän jokaiselle pian kiertäneeseen vaatemeemiin ja koska se on jo kaikilla kiertänyt, ottakoot kopin ne, jotka sitä ei oo vielä tehny, en ala haastelemaan.

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.
 
Vaatekertani on tällä kertaa tällainen tyylipuhdas; Jalassa alimmaisena hipster pikkarit joissa pääkalloja ja omenoita (ööh, mikä yhdistelmä), sitten on lahkeistaan 15 senttiä liian pitkät veluuriolohousut ja mustat sukat. Yläosassa alimmaisena jokseenkin jo pieneksi käyneet vaaleat rintaliivit ja päällä ruksea toppi (painijan toppi) joka on niin pitkä että peittää mahani. Hiuskuontalo repsottaa auki ja minulla ei ole meikkiä.

Tästä kyllä muutan lookiani vetämällä jalkaan mammafarkut ja hupparin, kun lähdetään miehen kanssa hänen kotonaan käymään yökylässä.