Täällä edelleenkin, hyvin voivana ja no... ehkä hieman ähkyisenä. Kun ihminen tunkee itseensä kinkut, laatikot, kasvikset, perunat, kastikkeet, jäätelöä, suklaata, joulutorttua ja piparia, niin maha nyt pullottaisi jo ihan muutenkin. Oltiin siis mun isän luona eilen koko päivä ja syötiin kyllä varmasti viikon edestä. Yöllä saikin nappailla rennietä ja nyt aamupalalla pistelin poskeeni ananasta, että saisi nesteitä vähän liikenteeseen. Kauhistuttaa jo ajatus, että perjantaina ehkä pitää vielä neuvolaan mennä ja puntarille kavuta siellä.

Onneksi meillä kotona on nyt kuitenkin hieman kevyempää evästä, kinkkua meille ei ole edes hankittu. Eikä mun ruuanlaittoon kuulu voi tai kerma, joten kevyesti kokataan. Tänään voisi joko karjalanpaistin tai kanaa laittaa ruuaksi, mutta nyt ei pysty kyllä edes miettimään ruokaa.

Olin siis ollut myös kiltisti, sillä minua muistettiin muutamalla paketilla. Sain lämpöiset tossut ja ihanan viltin. Papunenkin sai lahjan jossa oli nalle, tossut, viltti ja potkupuku. Saatiin jälkiruokamaljoja, marmelaadia, karkkia tietenkin, paistinpannu, parisänkyyn lakanoita ja Papunen sai omat lakanat vielä. Mies sai kirjan, Ilkka Remestä, joten saa tässä pyhien aikaan (tai joskus) uppoutua dekkarin maailmaan. Isä lahjoitti miehelleni vielä 5 sikaria, jotka saavat sitten varpajaisissa kaveriporukalla tuhota. Ja minulta ei kuulema tarvitse kysyä mitään.

Eilen supisteli jo melko tuntuvasti, viiden minuutin välein. Oli pokassa pitelemistä, eikä mun show tainnut mennä läpi, että voisin aivan hyvin. Supistukset kun puskivat hien pintaan, pistivät hengittämään raskaammin ja kun niitä tuli viiden minsan välein, niin kyllähän sen nyt kaikki huomasivat. Kun kiristävät vaatteet heitin illalla taas kotona nurkkaan, olo koheni huomattavasti. Mutta kipuilua on havaittavissa, ollut jo pari päivää.

Hillun kotona pyjamassani ja tossuissa. Tämän päivän suunnitelmissa on katsoa elokuvia ja ehkä käydä ulkona kävelyllä ja sulattelemassa vielä eilisiä ruokia. Tuntuu ettei varmasti viikkoon tarvitsisi oikeasti syödä. Miehelle ostin joululahjaksi pyjamahousut, Armanin Attitude-tuoksun, sekä hupparin. Kaikki kolahtivat ihan täysillä mieheen ja hykertelin tyytyväisenä.

Lisäksi saatiin joulurahaa 150 euroa, jotka kuuluu käyttää kuulemma meihin kahteen vain, vaatteisiin ja alennusmyyntien aikaan kuulema :D Odottelemme siis Papusen syntymistä, jotta voisimme sitten lähteä ostoksille. Joskus sitten, kun Papunen on muutaman viikon ikäinen. Ihan sama, onko silloin enää alennusmyyntejä vai ei.