Tätähän pelättiin ja kauhisteltiin, että mitenkäs sitten synnytyksen jälkeen käy parisuhteen kanssa. Noo, kerrottakoon, että jos minun alakertaani ei olisi ommeltu rusetille, niin mies olisi saanut kyytiä jo monta kertaa. Vuorokauden kuluttua synnytyksestä mielessäni pyöri seksi oikein isoilla kirjaimilla. Ja sittenpä alkaakin kiristämään tikkejä alakerrassa, kun verenkierto alkaa suhista tuolla alhaalla. Mutta on unelma painautua miehen vartaloa vasten, kietoa jalat hänen ympärille koala-asentoon ja halia vaan koko 9 kuukauden edestä. Mies tuntuu herkulliselta ja kutkuttavalta, melkein kielletyltä hedelmältä. Todettu on, että edessä on pitkät viikot odotellessa tikkien sulamista ja jälkivuodon rauhoittumista. Kortsuilla aletaan spelailla taas kuhan aika on otollinen. Imetykseen ehkäisykeinona en luota pelkästään.

Lapsella tuntuu olevan jonkinlainen rytmi, suunnilleen 4 tunnin välein imetellään ja kuivitetaan pientä miestä. Vatsankipristelyt alkoivat vuorokauden kuluttua kotiintulosta ja meillä sitä hoidetaan cuplatoneilla ja fenkolivesitipoilla. Nyt rutisee perä, mut pikkuinen on oppinut komentamaan minua antamaan rintaa. Äitiyspakkauksesta alkaa öisin kuulua äy, äy, äy, äääääh ja kätösten lutustaminen. Pieni nukkuu pinnasängyssä äitiyspakkaukseen tehdyssä pedissä. Täysimetän tällä hetkellä loistokkaasti, korvikkeet jäi pois lauantaina.

Eilen saatiin kaikki eritenäytteet. Poika puklas päälleen, pissas hoitopöydälle ja turautti vielä vellitkin siinä hötäkässä hoitopöydälle. Kyllä nauratti. Napatynkä irtosi tänään, joten se outo haju navasta oli ihan sitä napatyngän kuolemista. Terkkari kävi kotikäynnillä eilen, pojan paino nousee ja kaikki muutenkin ihan loistavasti. Kehui meitä vanhempina, että meistä näkee että lasta hoidetaan mielellään ja rakkaudella. Pieni hikkaa edelleenkin, aivan niinkuin mahassakin, eli ihan jatkuvasti. Ja sekös ottaa päähän pientä.

Tällä hetkellä Papunen on valvonut järjettömän pätkän, 4 tuntia, josta nukkui tunnin ja imutteli tissiäkin kahteen kertaan. (molemmat bosat tyhjäksi kahteen kertaan siis, eli maistuu). Oon onnistunu ruuttaamaan maitoa päälleni pariin otteeseen + cuplatonin kera oon lypsäny käsin rinnasta maitoa ja sitä on lentäny pitkin lattioita sitten jo. Huoh. Kummaa kiristelyä noissa rinnoissa, rinnanpäät on hellänä ja jos miestä ajattelen vähänkään lämpimämmin (eli koko ajan) tuntuu että tissit räjähtää.

Mutta nyt komentaa pieni mies sitteristä. Pitää mennä :)