No niin, tästä puheenaiheesta en sitten eroon pääse ikinä, vaikka kuinka yritän välttää. Pojan satsit housuissa kun kuukauden päivät ovat olleet sammalen- ja myrkynvihreän väliltä ja sitä ollaan kauhisteltu nyt sitten ihan urakalla. Sontaa turisee housuun varttitunnin välein ja yölläkin. Kolmen viikon iässä lakanneet yökakkailut palasivat sitten oikein tunteella takaisin ja nyt sitä lakossakin ollut berberiä saa pestä ihan jatkuvasti. Eilen sitten turahti hoitopöydällekin vaipanvaihdon yhteydessä ja jestas, se oli ihan vaahtoa! Mitä ihmettä?!? Epäilyttää maitoallergia, mulla oli vauva-aikana sellainen, nyttemmin korjaantunut ja miehelle tuo maitovamma on vieläkin. Lisäksi oon netistä tutkinut että ilmavaivoja tuo enteilee useimmiten tuo vihreä kakkeli ja mitä ilmeisemmin nuo ilmakuplat siinä vahvistavat asian. Neuvola on ensi tiistaina joten siellä pitää asia ottaa esille.

Rintaruokinnalla ollaan menty tähän asti ja nyt alkaa käydä taas elo sietämättömäksi, kun yöllä herätään viisi kertaa syöttämään poika, unta saa parhaimmillaan puolitoista tuntia, vähimmillään 45 minsaa pätkissä kun pitää taas syöttää. Kaupungille lähtö on oikeasti jo melkoinen show, kun housuissa on jatkuvasti sammalenvihreä paska ja tissiä pitää saada vähän väliä.

Mitäs pohjustan? No sitä, että meillä kiehui aamupäivästä täällä nyt pottukattila, jossa odottaa perunaa poitsua varten. Ja joo, tiedetään kyllä kaikki ne täysimetyksen puolesta puhuvat kommentit, lähinnä itseäni kiinnostaa vaan nähdä olisiko tuolla mitään vaikutusta öihin + vatsan rauhoittumiseen.

Tilanne voi kääntyä päälaelleen, paska voi olla jumissa sitten ikuisuuden ja yöllä voidaan haluta tissille edelleenkin, jos kyse on läheisyyden kaipuusta. Mutta kuten todettu, itsekkyys ajaa minut tähän tekoon ja meillä aletaan maistella pottua tänään. Korostan sanaa maistella, minusta tissittelyhetket pojan kanssa ovat korvaamattomia, saan nuuhkia häntä ja silitellä, höpöttää hiljaa meidän kahden välisiä juttuja.

Mutta kiusa se on pienikin kiusa, uteliaisuuteni vie voiton.