Palautan polkupyörän huomenna entiselle ja alan kulkemaan kouluun, salille ja töihin kävellen. Aikaahan se vie joka matkaan puolet enemmän, mutta jospa se alkaisi pian näkymään jossakin. Huomenna menen pumppiin klo 18 ja hikoilen siellä tunnin verran.

Ajattelin pyhittää huomispäivän myös siivoukselle ja tiskaamiselle. Eikös sekin kuluta jonkin verran, ku tuulettaa petivaatteet ja heiluu imurin varressa...

Off topic: mies kiusi, että matkustaisi huomenna herättämään minut heti aamusta kahvinkeittimen porinaan ja toisi tullessaan aamiaistarpeet. *huoh*. Opettelen käyttämään sähköpattereita pitkästä aikaa elämässäni (vanha talo, jossa kämppäni on). Pattereita ei ole pidetty päällä sitten kesäkuun, joten täällä haisee silitysraudalle, metallille ja kuumalle ilmalle. Päällä on flanellipyjama, joka tappaa seksikkyyden kanssaihmisissä kilometrien säteellä. Pitäisi kaivaa villasukat myös jalkaan. Nenäkin prkl ihan jäässä... Uskallankohan mennä nukkumaan, kun nuo patterit on päällä? Katselin ympärilleni varovaisesti tässä kämpässä, enkä näe palohälytintä missään... Kiva vuokrakämppä, vai mitä?

Not. Tahtoo miehen luo asumaan.