Kävin illalla pumpissa. Se otti voimille kunnolla, vaikka en lisännyt painojakaan muihin kuin kyykkyihin alussa. Tein kaikki sarjat samoilla painoilla kuin ennenkin. Tiistain jälkeen oli lihakset jumissa. Huomasin omistavani selässäkin jotain lihaksia, joita en aiemmin paikantanut. Pyörähtipä vasemmalle tai oikealla, rangassa paukkui ja lihaksia kiristi. Eilen ne vetreytyivät vähän pumpissa ja sen vuoksi en oikein uskaltanut painoja laittaakaan enempää etten reväytä mitään paikkaa vaan lämmittelen lihakset mukavaksi. Rehkin 45 minuuttia salilla ennen kuin menin pumppitunnille. Treenasin cross trainerilla lihakset lämpimäksi salille kävelyn jälkeen ja sen jälkeen reisien sisäntäjät ja loitontajat ja takareidet. Jotenkin olen saanut fiksaation siitä, että tahdon kinttuni sulavimmiksi, enkä halua päätyä suvun naisten kaltaisen perän omistajaksi joka pudottaa maljakotkin pöydältä kun kääntyy ympäri pienessä tilassa. Vatsalihakset on alkaneet erottua jo mukavasti. Onhan ne siellä pienen makkarakerroksen alla odotelleet taas uutta treenikautta.

Ottaa päähän, kun sitä innostuu yhdessä välin treenaamaan, sitten saa jonkun muun päähän piston ja se salilla kulkeminen unohtuu täysin. No, katsotaan kuinka pitkälle tämä innostus jatkuu. Toivottavasti ainakin tuonne ensi vuoden alkupuolelle, jonka jälkeen katsotaan elämän tilanne täysin uusiksi.

Harjoittelun eteen olen lähettänyt sähköpostia eri yrityksille. Pelottaa vaan, että minkälaiset roskapostisuodatukset yrityksillä on, kun lähetän tuntemattomasta mailiosoitteesta ilmoituksen tulevasta tapahtumasta johon tahdon yrityksen osallistuvan. No, jos mitään ei kuulu, alan soittelemaan perään. Minähän en niin vähällä luovuta. Ja paikallisiin yrityksiin varmasti vien materiaalit ihan paperisena versionakin. Tänään menen koululle printtaamaan materiaalia ulos ja vien niitä pariin yritykseen.

Sitten olisi ohjelmassa passin uusintaa, opiskelijakorttien hankkimista, imurin metsästystä (tuo talon imuri on kammotus, en tahdo enää sillä kyllä yhtään suhkutella)... Ja kaikki tämä kävellen :). Hyötyliikunta on jees. Ja jos pikana kelaan reittiä mitä pitää kävellä tänään, niin se tekee melkeinpä 10 kilometriä. Hyvä hyvä.

Ai niin ja sain viimein lääkäriajankin. Ihan niinku lokakuulle... Jonotin puoli tuntia, join apaut litran kahvia samalla mustana ja sain pari huutavaa vatsan kierrettä siinä.

Näin meillä, miten teillä?