Heräsin aamulla puoli seitsemältä ilman mitään syytä. Sinkosin ylös kuin rasvattu salama... Just joo... Pyörin sängyssä anoen armoa ja pyyhkien unisia silmiäni. Avasin koneen, että pääsisin nettipankkiin ja nettiyhteys alkoi aukoa heti aamusta. Se mitään päälle mennyt. Kävin suihkussa herättelemässä itseäni ja nettiyhteyskin heräsi koomastaan sillä välin. Maksoin laskut ja vuokran (hurraa opintotuki!), mutta kauppaan en haalautunut aamupalatarvikkeita hakemaan vaikka aikomus olikin. Varttia vaille kahdeksan havahduin kellon olevan liikaa ja minulle tuli ekaa kertaa koulu (kirjoitin muuten eka kuolu... huolestuttavaa) ja opiskeluhistoriassani. Kieli vyön alla tekokuitupaita kosteutta itseensä imien poljin koululle ja eihän ne tunnit siellä ollut missä niiden olisi pitänyt. Saksaa heti aamusta. No, sekin tunti vaihtui työoikeudeksi ja saksan tunnit huomiseen iltapäivään. Kursseja tulee suoritettavaksi ihan kiitettävästi, kun niitä jäi roikkuu kevään vaihdon ajalta. Jätin tilinpäätöksen analysoinnin kurssin väliin tänään, ens viikolla osallistun kyllä tunneille, ku ne muuttuivat lukkariin sopivaksi.

Koulun jälkeen menin salille kaverin kanssa ja treenasin cross trainerilla ekaksi kroppaa ja sen jälkeen tein peppu-reisi-treenin. 45 minsaa meni salin puolella ja sen jälkeen kävin body pumpissa. Pumppi parhaimmillaan kuluttaa 500 kaloria, että ihan hyvinhän se on sitte tältä päivältä mennyt.

Salin jälkeen kävin apteekissa punoittaen, hiukset liimaantuneena naamaan, mutta täti oli kiltti ja möi tabletit vaikka näytin epäilyttävältä. Apteekista ruokakauppaan ja sain uuden koukutuksenikin viimein, wetabixeja ja mustikkajogurttia. Ostin tonnikalaa ja vidu, enhän mä omista purkinavaajaa. Siellä se syyttävänä jääkaapista tuijottaa se purkki. Ananasta vetelin tyytyväisenä salin jälkeen. (toim. huom. ananaspurkissa oli se aukasu-systeema)

Ja haa, mun ei tarvii maksaa ilmeisesti sitä liiton maksua keväältä, joten säästän silläkin jo pari kymppiä. Vaikuttaa hyvältä. Korostan, vaikuttaa, sillä mä aion ostaa torstaille helkutin hyvää viinaa, sillä on meidän ammattikorkean avajaiset ja minä aion ottaa tiukan etukenon ja rymytä haalareissani...

Se vedetään tyylillä ja taidolla.