...Eilen sitten illalla ihan totaalisesti. Itkin surkeaa elämääni ja kaiken elämän puutettakin. Kaikki otti päähän, yksinäisyys, rankka koulunkäynti, projektit, ikävä, vaiheessa oleva elämä, kaikki. Valitin miehelleni puhelimessa ja messengerissä surkeaa elämääni. Siinä aikamme jutellessa rauhotuin sitten kuitenkin. Pääsin nukkumaankin ihan hyvissä ajoin. Aamulla oli tosi vaikeaa päästä ylös sängystä.

Nappasin vitamiiniporetabletin tänä aamuna naamariin. Wetabixit meni melkein kuiviltaan, kun maito oli päässy erittäin vähiin. Selvisin kouluunkin ihan jees. Menee vaan järki yhen kaverini kanssa, ihan kummalliseksi tullut sekin nyt syksyllä. Tai sitten mä vaan oon muuttunu, mutta mä otan kaiken piilovittuilun henkilökohtaisena. Aiemmin oisin ehkä nauranut vaan, nyt lauon takaisin hyvinkin ilkeästi. Kait se on väsymystä tai sitten vaan totaalista stoppia koko ystävyyssuhteelle. Mitäpä sitä roikkumaan semmosessa, jos ollaan turpaa aukomassa puolin toisin jatkuvasti...

Ensi viikolla juridiikan ja tilastomatematiikan tentit... huoh. Olen lukenut juridiikan koealueesta tänään puolet, Pursuaa pää kaiken maailman määräaikaisen työsuhteen purkuperusteista tai irtisanomisperusteista. Blaah. Ja tässä yritän pähkäillä että vieläkö se johdon laskentatoimen tentti perkele osuu ens viikolle sekin. En jaksa lähtee kaivamaan kalenteria tähän hätään.

Huomenna aamusta optikolle, saas nähä kuinka huonoksi on näkö mennyt. Aivan järkkyjä pään särkyjä on ollut nyt viikon verran. En varmaan ikinä oo viettäny koneella niin paljon aikaa kuin nyt vietän...(koulu, työt, vapaa-aika, kaikki koneen välityksellä melkeinpä).

Ai niin, väsäsinhän mä viikonloppuna opinnäytettäkin vajaan A4- arkin verran. Oli vaan pakko tehä jotain. Rakas olikin musta huolissaan, että missä välissä alan pitämään vaan itsestäni huolta, etten mitään muuta tee kuin pitäisin itseäni hetken prinsessana (tai jotain edes, mikä antaisi muuta mietittävää). Niinpä, missä välissä? Ja ensi jakso on vielä pahempi...

Kolmen viikon päästä Milanoon, siellä lomailen kunnolla. Jes.