Matkustan rakkaani kanssa junalla Tampereelle, josta sitten Ryan Airin koneella lennetään eka Frankfurtiin ja sieltä Milanoon. Ollaan perillä Italiassa 21:45 paikallista aikaa. On ihan käsittämätöntä ajatella, että huomenna sitten istutaan illalla ystävämme kotona, juomme ehkä hieman viiniä ja juttelemme puolen vuoden jälkeen kuulumisiamme. Ylihuomenna sitten italialainen tyttöystävämme valmistuu ja mennään hänen yliopistolleen viralliseen valmistujaistilaisuuteen. Hänen sukulaistensa ja ystäviensä kanssa juhlistamme sitten hänen tärkeää päiväänsä Siinä onkin suunnitelmat sitten lomaltamme. Tosin perjantaina oli tarkoitus viettää megabileet jossain baarissa sitten. Kierrämme ensi viikolla tiistaista torstaihin saakka nähtävyyksiä Milanossa ja lähistöllä. Onneksi ystävillämme on auto. Mahtavaa, espressoa, jäätelöä, viiniä ja erinomaista pastaa. Pizzoja ja muita herkkuja unohtamatta.

Pakkanen on sitten tullut tännekin. Ihan kiva päästä vielä hetkeksi talvea karkuun. Takaisin tullessa voi olla jo lumi maassa ja kovakin pakkanen. En pysty oikein ajattelemaan mitään. Kävin ruokakaupassa hakemassa tälle päivälle ruokatarpeet ja eväät huomiselle. Tosi kaunis päivä ulkona, muutama aste pakkasta. Sorruin ostamaan huulirasvan, on huulet järkyttävässä kunnossa. Kait joku sitrushedelmä allergia sitten, kun oon tarjoussatsumoita nassuttanut monena päivänä nassuun ja nyt suupielet ratkeilevat. En sitten tiedä onko noista lobelloista ja mirameista mitään taikaa, ostin mielenrauhan vuoksi. Joku oikea oikea rasva ois varmasti paljon parempi....

Rakkaan kanssa ollaan pakkailtu... Jestas mikä määrä lähdössä tavaraa  mukaan. Isossa matkalaukussa on molempien tavarat + rinkka vielä takaisintuloa varten. Eihän sitä tiedä mitä sieltä mukaan tarttuu... Ja jos oikein ymmärsin marraskuun alusta ruumaan menevät laukut ei saa paina Ryan Airilla kuin 15 kiloa, joten tavaroiden puolittaminen on ihan järkevää. Minulla on vielä lentolaukku, jonka otan koneeseen mukaan. Rakkaani ottaa olkalaukkunsa ja pukupussin. Käsimatkatavaroihin pakattiin juhlavaatteet ja kengät + muutaman päivän survival kit jos iso laukku katoaa matkalla. Kaikkeen on varauduttava. Onneksi tosiaan varattiinkin lennot Ryan Airilta, kun se Finnair ilmeisesti lakkoilee. Jaahans ja tuokin lakko on jo päättynyt :D. Sen siitä saa kun ei ole telkkaria eikä seuraa päivän polttavia puheenaiheita netistä eikä lehdistä. Omg, musta tulee sivistymätön moukka.

Ja asuntoasiatkin ovat jo hieman edenneet, yritetään tammikuun aikana päästä katsomaan kämppiä jotka on irtisanottu. Vapautuisivat siis helmikuussa, mutta jos asukkaat päästää katsomaan, niin voitais hyvissä ajoin valita paras koti meille. Jeejee, oon siitäkin ihan tohkeissani.

Mutta nyt, siirryn sohvailemaan, kuluttamaan aikaani ja odottamaan rakastani töistä. Palailen astialle tuossa ensi kuun alkupuolella parin viikon päästä. Hauskaa lomaa niille, joilla se on ja niille joilla ei ole... Hauskaa ei-lomaa.