Viikonloppu alkaa kääntyä loppua kohti, mutta minä jäinkin vielä tänne rakkaan kainaloon huomisaamuun saakka. En raaskinut vain lähteä tänään, on paljon mukavampi nauttia vielä yksi yö ihanan ihmisen läheisyydestä. Mies on kutitellut minua, suudellut ja silitellyt minua. Muutenkin huomioinut kuin olisin viimeinen aarre maan päällä. Vauvaunelmista ollaan kuiskuteltu pimeässä makuuhuoneessa, ettei olkkarissa nukkunut ystäväni kuule meidän pientä salaisuuttamme. On kiva kikatella idealle, ettei kukaan tiedä, että meille suunnittelu on jo suuri salaisuus.

Shoppailin ystäväni kanssa eilen. Ostin kahdet farkut (70 euroa yhteensä, oli 50 % alennuksessa), epilaattorin (tää oliki sitten syntisen kallis, 99 euroa), korvakoruja neljät Glitteristä (joku 14 euroa), käsilaukku (17 euroa), kalenterin (4,90)... Että siitä kun ynnää, niin tietää minne opintolainarahoja on laitettu. Suuri ilonaihe on myös kukkakaupasta ostetut kierteiset bambukasvit (ihanat), jotka mies minulle osti. Ne tuossa punaisissa kissapulloissa kasvattavat juuriaan. Lisäksi oli huippuihanaa mennä ystävän kanssa kahvilaan teelle ja jaettiin huippuiso korvapuusti. Ruokailu sitten olikin hesburgerissa, joten kaikki arvaa tämän minun hirmuruokavalion pikkuisen joustaneen.

Perjantai-iltana käytiin sitten drinksuilla ystävän ja rakkaan kanssa. Baarimikko pyöräytti blenderillä ison läjän mansikoita, mansikkalikööriä, mansikkamehua ja viinaa. Sekaan jäitä ja voi hurja että oli maukasta. Illasta alettiin sitten katsomaan CSI:n ensimmäisen tuotantokauden jaksoja ja syötiin sipsejä dipin kera, sekä viinirypäleitä. Tänään sitten käytiin katsomassa ystävälle asuntoa täältä ja syömässä kiinalaisessa. Ystävä lähti tuossa puolitoistatuntia sitten. Nyt sauna on lämpiämässä, pakasteessa litra jäätelöä, sekalaisia marjoja ja suklaakastiketta. Tarkoitus siis nautiskella herkuista ja kahdenkeskisestä seurasta. (salille meen kyllä heti huomenna....)