Oikein perinteinen suomalaistyylinen uuden vuoden vastaanotto. Ostin kolme siideriä, mutta jotenkin sitä huomasi ryystävänsä tuoremehuun sekoitettua vodkaa ja siinäpä on sitten melkeinpä viimeinen muistikuva illalta. En muista kotimatkasta juuri mitään, rikoin käsilaukkuni, itkin meikit poskilleni syystä jota en tiedä. Joten tulipa sitten ääliöityä ihan tarpeeksi. Miksihän sitä pitää edes juoda? Mitä hyötyä siitä on? Kun tuossa aamun oksensin vatsahappoja krapuloissani ja nukuin sohvalla, koska makuuhuone tuntui kauhujen kammiolta, niin melkeinpä (no oikeastikin) vannoin, että voisi kait tuon juomisen heittää. Menee rahaa, eikä se nyt niin kivaa ole, illat päättyy enemmän tai vähemmän huonosti ja seuraava päivä on sitten ihan kamala.

Nyt on pakko keitellä riisipuuroa, sillä iski uskomaton puurohimotus. Aamun olen imeskellyt mandariineista mehua ja nakellut kuoret sitten palasista oksennussankoon. Ei pystynyt vaan nielaisemaan mitään kiinteää.

Mutta siis, se on uusi vuosi. Vuosi 2006 olikin reissuvuosi, olin itse vaihtarina ulkomailla keväällä ja tuon rakkaan kanssa käytiin Italiassa. Rakas reissasi myös ruotsissa, tanskassa ja belgiassa. Ulkomailla vaihdossahan me tavattiin. Minulla päättyi myös 7 vuoden seurustelusuhde uuden suhteeni takia. Ja olen onnellisempi kuin koskaan. Tästä vuodesta en tiedä vielä mitään muuta, kuin että 3 tenttiä pitäisi ehtiä uusimaan, helmikuussa töihin ja loppuvuodesta saisi toivottavasti sitä pienokaista yritellä pistää itämään :).

Vuosipäivä meillä on miehen kanssa 19.1, jolloin oltiin ekaa kertaa yhdessä ulkona vaihtoaikana. Rakastuin ihan päättömästi, vaikka muut tietää meidän suhteen alkaneen vapun tienoilla mukamas. Julkinen salaisuushan on, että vuosi ollaan yhtä pidetty. Tuntuu päivä päivältä vaan paremmalta. Tämä vuosi saattaa myös pitää sisällään meidän häät, jos niin päätetään, että halutaan olla samannimisiä kun pienokainen syntyy (jos syntyy, jos tärppää, jos raskaus menisi siis hyvin jne). Kenellekään ei olla kerrottu, että jälkeläisen yrittely aloitetaan tämän vuoden loppupuolella. Enkä aio kertoakaan. Mitäpä sitä turhaan vielä kertomaan, kerrotaan sitten, kun testi näyttäisi plussaa ja olisi sen verran pitkällä raskaus, että oltaisiin jo turvallisella puolella odotusta.

Päivä kerrallaan, kohti ääretöntä ja sen yli :)))