PMS oireet ovat katossa ja minä niitä ja kanssaihmisten mukavuutta uhmaten kävin uimassa. Poikkeuksellisesti meninkin vesijuoksuradalle, kun siellä olikin tänään väljää. Kilometrin juoksentelin ja altaassa meni tunti. Syke oli koko ajan sen tasaisen 120 yläpuolella. Hyvä hyvä. Kotiintulon jälkeen kitusiini upposi viilipurkki (1 % rasvaa) ja sen sekaan puolitoista purkkia ananasta, sekä yksi mandariini. Muutenkin päivän aloitin mandariinilla, omenalla ja ruispalaviipaleella (päällä oli kevyt leviä). Koulussa söin tooooodella reilusti salaattia (ehkä 200 g on aika lähellä... Punakaalta, persikkaa, vihreitä papuja, pastasalaattia, tomaattia, sipulia ja ei mitään höysteitä) ja yhden leivän sulatejuuston kera (9% rasvaa), lämmintä ruokaa kyllä sitten menikin vähemmän, sanotaanko noin desin verran yhteensä riisiä ja kastiketta. Mun massu vaan ei vedä enää kerralla enempiä. Kaloreista en tiiä, enkä tasan tarkkaan välitäkään niistä. Syön useasti päivässä, joka kerta vatsan täyteen, vaikka annoskoot ovatkin pienentyneet. Jaksan paremmin ja olen positiivinen.... paitsi näinä päivinä.

Niin ja lopetan pillerit. Siitä sovittiin sitten miehen kanssa ja sukelluspuvut kaivetaan siis naftaliinista seuraavan kerran, kun... Noh, kyllä te tiedätte.
***
Lisäksi iltapalalla kupponen teetä makeutusaineella, kolme viipaletta ruispaloja (päällä keittokinkkua jossa 3% rasvaa ja juustoa, jossa rasvaa varmaan ihan sikana :D) ja hulluna viinirypäleitä. No kun iski nälkä tenttiin luvun jälkeen *virn*