Maksoihan sen 43,20 €, mutta nyt on salikortti taas ladattu kuukaudeksi. Tänään sitten huhkinkin salilla heti koulun jälkeen jo puolitoista tuntia. Pyöräilin kouluun ja takaisin, mikä tekee noin 5 kilometriä. Salillakaan ei tullut niin kuuma kuin kotiin polkiessa tuli.

Lisäksi sain arvosanat kahdesta kurssista; 3 ja 5. Jälkimmäinen arvosana aiheutti shokin, sillä siihen tenttiin selitin ihan mitä sattuu ja jätin lukematta suurimman osan tentissä kysytyistä asioista. Kolmosen nappasin suoraan hyväksilukuna syksyn projektityöstä, joten ei tarvinnut sitten suorittaa koko kurssiakaan. Perjantain palkkahallinnon tentti meni hyvin. Ja tänään olen lukenut kolme tuntia tulevan perjantain tenttiin (ja unohdin sen takia, että mulla ois ollu tänään iltatunteja puoli yhdeksään illalla, vit*, per*,saa*)

Pillerit on nyt jääneet pois ja on heti ihan vapautunut olo. Mieskin huomasi eron ja hurjastelun päätteeksi sainkin fritsun kaulaani. (voi jestas, milloin mulla on ees ollu fritsuja viimeksi kaulassa?!? joskus teininä ehkä juu...)

Lisäksi salamyhkäisesti mietin vauvajuttuja koko ajan ja huomasin bussimatkan olevan liian lyhyt mietiskelyyn että miten sisustan sitten, mitä ostan, miten lapsemme käyttäytyy... Huoh...

Mutta nyt huippumalleja kyttäämään. Tosi teeveen orja kun olen.