Nyt on ikuisen ja kullan kotona tapahtumassa. Kotikoloseemme paukahtaa tänään yli kymmenen vierasta. Olenkin tässä siivoillut puoltoista tuntia ja nyt odottelen, että piirakkataikina sulaa, että pääsen tekemään kasvis- ja kinkkupiirakat iltaa varten. Lisäksi tarjolla on dippailtavia paprikoita, kaksi dippiä, sipsiä, viinirypäleitä, tuorejuustoja, lihapullia, fetasalaattia ja coctailpiirakoita. Kauppaan passitan miehen hakemaan vielä voileipäkeksejä tuorejuuston kera (unohdin tämän itse, kun kävin kaupassa) ja talouspaperia sotkuja varten. Ostin kertakäyttöastioita, en jaksa ruveta tiskailemaan hirveää astiavuorta heti huomisaamuna. Näiden piti olla nonofficial illanistujaiset, mutta kauppalaskusta huomasin, ettei todellakaan ole. Oishan se viitisen tuntia pitkä aika poppoolla vaan nauttia alkoholia, jos ei ole mitään syötävää.

Hiki hatussa touhunnu, nyt istahdan, koska piirakkataikina on jäässä. Niiden jälkeen pitääkin paistaa sitten coctailpiirakat ja lihapullat. Onkohan vähän karua, ettei yhdelle kasvissyöjä-ystävällemme ole muuta kuin salaatti ja piirakka? No, hän saa syödä vaikka koko piirakan yksin :)). Luulen että kelpaa hänellekin.  Piirakan ohjeet napattu täältä, mutta sovellettu siis kasvis ja normikinkku versioiksi.

Miehenkin pitäisi pian tulla kotiin. Oli kyllä niin järkyttävä siivo täällä, että oksat pois. Mutta ai niin, eilinen. Illallinen oli aivan ihana, tuli taas tuijoteltua toista silmiin kynttilänvalossa ja vaihdettua kuulumisia. Ostin miehelle lahjaksi axcentin kellon, mutta ranneke oli liian lyhyt, mikä harmitti sairaasti. Ranneke on sikahieno rokkarileveä (yli 5 cm), mutta rannekeen pituus oli kyllä suunniteltu ihan pienille pojille. Ja mun pieni poika, kun on 2 metriä pitkä miehen alku *virn*. Ja sitten nautittiin lihapiffit ja nam nam jälkkärit. Sen jälkeen kantapaikkaan nauttimaan drinksut ja kotiin. Ah joo, joimme puoli karahvia punaviiniäkin piffien kanssa, oli kyllä maukasta. Ja ilta sitten nautiskeltiin vain toisistamme. Olipas kyllä mukavaa. Toivottavasti tänäänkin olisi mukavaa ystävien kanssa :).