Aamulla kello soi puoli seitsemän aikaan ja on kait se jonkinmoista itsekidutusta nousta säkkipimeään vesisateiseen aamuun, jos on mentävä oikeasti kouluun vasta kahdeksitoista. Joka tapauksessa, nousin ylös, söin aamupalaa ja olin jo puoli kahdeksan jälkeen uima-altaassa mittailemassa taas altaanmittoja. 40 altaanväliä tuli 25 metrin allasta höylättyä, eli aamun saldo oli taas se 1 km. (!!!). Ei lainkaan nihkeää menoa, uinti luisti loistavasti ja olisin kyllä tuon 40 minuutin jälkeen jaksanut uida vielä lisääkin. Mutta en uskaltanut sitten kuitenkaan, kun on mentävä kouluun. Voi muuten iskeä totaalinen väsy.

Mikä ihana tunne huomata altaassa rintauintia polskutellessa, että keho käyttää niin monia lihaksia uimiseen. Reiden sisäntäjiä ja loitontajia, pakaroita, vatsalihaksia, selkälihaksia ja käsivarren lihaksia. No käytännössä siis kaikkia lihaksia. Jos se alkaisi jossain pian näkymäänkin... Ainakin kroppaa polttelee kiitettävästi joka puolelta.

Huomenna sitten ajattelin, jos kävisin koulun jälkeen uimassa. Oikeasti mulla alkaisi vasta 11 aikaan koulu, mutta taidan vaihtaa englannin aamuryhmään, joten koulu loppuu sitten vaihtoehtoisesti kolme tuntia aiemmin. Niin voi sitten iltapäivällä pyörähtää uimassa. Perjantaina luultavasti taas aamu-uinnille ennen puoli yhdeltä alkavaa koetta.

Ensi viikolla salille. Ei malta odottaa.