Sorruin pyhistä lupauksista huolimatta siis kuntosalilla puntarille ja edellisestä punnituksesta on siis kadonnut 1,5 kiloa! Ja syömistä en ole vähentänyt, syön aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan aina. Paljon kasviksia, proteiinipitoisia juttuja, marjoja ja hedelmiä ja paljon nestettä. Mieletön fiilis. Vaikka en osaa sanoa mistä se on lähtenyt, veikkaan edelleen että se on kaikkialta tasaisesti, kun kroppa on napakoitunut kaikkialta.

Lisäksi uusia suosikkeja
  • iki-ihana raejuusto (menee ihan sellaisenaan safkan lisukkeena, vähärasvaista ja sisältää paljon proteiinia. Lisäksi voi käyttää monenlaisissa yhteyksissä)
  • Hiusten laitto
  • Meikkaus
  • Yhteiset kuntosaliharrastukset miehen kanssa, jotka alkaa ens viikolla
Huomenna tauko salitreenistä ja tarkoitus mennä uimaan miehen kanssa. Jei.
***
Tuo meikkaus nyt ei ole aina ollut jokapäiväinen suosikkini, sillä kahden tunnin koulupäivät eivät ole houkutelleet jatkuvaan edustamiseen. Nyt kuitenkin olen ajatellut alkavaa työjaksoani ja sitä, että siellä pitäisi edustaa sitten enemmän. Joten tämä meikkaus,hiustenlaitto, näytän ja tuoksun hyvältä- kausi nyt on sisäistämistä, jotta siitä tulisi ihan päivittäinen rutiini. Ja mieskin tykkää varmasti, kun näyttää nätiltä. Mutta siis feministien kannattaa rauhoittua, mä en todellakaan puunaa itseeni miehen takia, vaan oman mielenrauhan takia.