Haastan kaikki kanssaihmiset maailman älyttömimpään tapahtumaan, nimittään herkuttomaan helmikuuhun. Tipaton tammikuu on so out ja niin taaksejäänyttä elämää, joten jos pitää itseä kiduttaa, niin tässäpä oiva keino. Idea on päättömän kouluruokailun keskustelunaiheesta syntynyt kuukauden (tasan 4 viikon) mittainen herkuton kausi. Kiellettyä ovat siis suklaa, karkit, leivonnaiset, jäätelö ja roskaruoka (kebab, pizza, hampurilaiset, ranskalaiset). Kuitenkaan kiellettyä eivät ole marjoista ja jogurtista valmistettu pirtelö, jolla voi pakkomakeanhimotusta liennytellä. Tästä siis alkaa 28 päivän, tasan neljän viikon, mittainen kidutuskuuri. Tarkoituksena myös vähentää vehnän syöntiä (ei paahtoleipää tai vaaleaa leipää, sekä vähentää vaalean pastan syömistä). Tarkoitus on siis tarkkailla, kuinka pystyy vierottumaan pakkomässyövereistä ja nähdä parantaako fiilistä, kun ei salli keholleen hiilaripommeja.

Totaalikieltäytyminen ei tasan tule jatkumaan helmikuun jälkeen. Toinen ilmoitusluontoinen asia on, että olen nyt liikkunut uiden ja saleillen 4 viikkoa ja tulokset alkavat näkyä. Tissit katosi (tissikompleksi) rintalihastreenin takia, 75B on tuskin tunnistettavissa enää, reisilihakset erottuvat ja peppu on pakaroitunut. Juu-u, parempaa ilmaisua ei ole, sillä minun lättänä peräni, on saanut pyörää lihasmassaa. (Räystäsperse here I come). Painoa en ole kytännyt, koska kuntosalin puntarista on patterit loppuneet (Halleluja!!!), mutta kropan yleisilme ei ole enää niin velton näköinen. En nyt ole siis kadottanut vatsassa olevaa kiusallista pientä makkaraani mihinkään, mutta nestettä on poistunut elimistöstä, käsivarret napakoituneet, peppu, reidet ja vatsa timmin näköinen. (Vatsalihaksetkin pilkistelevät nätisti jo). Tästä siis jatketaan ja rantakunto voi olla jo jonkinmoinen tänä kesänä *tuuletus*

Tenttiputki alkaa, tänään tentti, huomenna, maanantaina ja tiistaina. Olen lukenut niihin yötä myöten ja olenkin aika väsy aamuisin, vaikka kuinka popsin omega3, vitamiineja ja kalsiumia. Toivottavasti kaikki kurssit menee läpi ja hyvin arvosanoin.

Lisäksi sain siskoni käyttämättömän hiuskihartimen ja tänä aamuna historiallisesti kiharsin vähän hiuksiani. Kerrostetut latvat kiharsin kauniisti ulospäin, nostin hiusta vähän juuresta ettei ole ihan päätä myöten ja käänsin kerrotettuja hiuksia kehystämään kasvoja. Meni vain varttitunti, joten tätä vois oikeasti alkaa harrastaan joka aamu. Haastan siis kaikkia naisia pitämään huolta kutreistaan ja nassuistaan joka päivä, jos vain siihen kykenee. Ottaa siis aikaa oikeasti itselle, puhdistaa kasvot hellästi hieroen, meikkaa kevyesti, mutta korostaen kauniita piirteitään ja laittaa hiuksiin itseä huvittavia juttuja. Ja jos ei joku päivä huvita, niin se on sitten taas ihan oikeutettua. Idea: olen nainen ja voin aina muuttaa mieleni.

By the way, mitä itse oon huomannu, niin kun ostan H&M:ltä tai Glitteristä jotain krääsäkoruja (korviksia useimmiten), niin se kovasti lämmittää shoppaholistin mieltä ja muuttaa vähän ilmettä. Niin paljon, niin vähällä rahalla.

Hyvämieli huomenna perjantai. Ui jui!