Ollaan miehen kanssa koko päivä oltu ihan hugh hefnereinä. Siis kylpytakkisilteen hengailtu aamu. Mies keitti sunnuntairiisipuuron ja sitä syötiin jo muutama tunti sitten. Heräsin yhdeksän aikaan, kun mies kiersi kätensä minun ympärilleni ja voivotteli olevansa pahoillaan siitä, että herätti minut. Nukuin ihan hyvin viime yönä, ottaen huomioon että lomille päässyt siskoni oli karannut äitin luota eilen. Poliisit olivat sen puoli tuntia sitten löytäneet erään jätkänretkun luota. Mutta ei tuosta asiasta enempiä, tulee verenpainetta näin rauhaisaan sunnuntaipäivää.

Tuossa sitten alettiin taas perinteisesti häistä puhumaan. Nyt syntyi varmasti jo kolmannen kerran tehty kutsuvieraslista ja pienet häämme tulisi olemaan 50 hengen häät. Itse asiassa vähän allekin, mutta pitäis varautua tuohon. Sitten siinä häähuumassa innostuttiin tutkimaan juhlapaikkoja häitä varten. Ja lähetinpä sitten jo sähköpostia yhteen juhlapaikkaan. Pieni viihtyisä kellaritila, joka ennen on ollut olutpanimo. Kaikki järjestyisi paikan päältä. Niinpä sitten tuon jokapaikan ihmeen hintaa piti päästä tiedustelemaan. Talvihäät meille todennäköisesti tulee sitten kuitenkin.

Ja ei, mies ei ole kosinut. Enkä usko olevani raskaanakaan. Vatsakivut ovat pikkuhiljaa ruvenneet häipymään pois, olo on ihan mainio. Eilen mies toi viiniä kotiin, kun olin sitä kolme ravintola-annosta juonut melkein putosin sohvalta, kun tajusin, että apua jos olen raskaana. Sanoin siitä miehelle sitten nukkumaan mennessä ja hyvä ettei itkuun toinen purskahtanut. Pahoitteli kovasti ja pyyteli anteeksi. Me ei todellakaan kumpikaan muistettu koko asiaa enää sen jälkeen, kun testi näytti negaa. Mutta odottelen aika vahvasti menkkojen alkua. Mun libidokin on jossain pakkasen puolella ja pahasti.

Lupauduin rantakuntoon päästä jo tälle kesälle. Joo, nämä sipsit, jädet, kirotut pätkis minibites pussit ja kaikki muu moska todellakin auttavat asiaa. Alan paastolle, nälkälakkoon ja himourheilijaksi. Oon kuitenki liikkunu viikottain vieläki, vesijuoksennellu, lenkkeilly ja kulkenu toimistolle kävellen. Huoh. Tahtoo bond-tyttö bikineissä näyttää hyvältä.

To do
  • Hoikistua
  • Alkaa saleilla ja uida säännöllisesti
  • Jättää herkut vähemmälle (missä on itsekurini? kerta viikossa on vaihtunu kerran päivässä mässäilyyn)
  • Siivota
  • Pyykätä
  • Tulla kosituksi (Tämähän ei ole minusta kiinni lainkaan, eihän?)
  • Tehdä töitä
  • Tulla äidiksi
Suunnitelmat ovat selvät.