Tykkäsin elokuvasta kovasti. Vaikka eihän siinä taistelun lisäksi ole mitään erikoista, jos 300 miestä käy miljoonaa vastaan, niin arvaahan siinä suunnilleen, että miten käy. Mutta mutta, puolialastomia miehiä vilissyt elokuva tarjosi kyllä silmänruokaa toiminnan lisäksi. Lisäksi leffassa oli taas vaihteeksi se pakollinen seksikohtaus. Mä en ymmärrä, mikä siinä on, että leffateatterissa elokuvissa on aina tiettyä erotiikkaa ja seksikohtaukset on sitten ainakin mulle aina hieman kiusallisia. Mä katson niitä pää kallellaan ja aattelen, että hitto, jokohan sitä pääsis kohta kotiin. Mä voisin haluta kans olla tuolleen. Joo-o :D... Mun mielestä se ei oo kiusallista siinä mielessä, että se on pornoa tms. Mutta se on eroottista ja saa mielikuvituksen kyllä laukkaamaan, niin sitten kun siellä istuu noin 200 muuta ihmistä, niin kiittää luojaa että on pimeää. Eikä kukaan näe härskiä virnistystä mun nassulla. Saa sitten taistella, ettei purista miestä jo kädestä lujaa sitten. Mutta mutta, ehkäpä tämän johdosta sitten oli taas best sex evö eilen illalla :D. Tai en mä tiiä, että johtuiko se pelkästään siitä elokuvasta... Mutta siinä elokuvassa se mies puhuu niin kauniisti naiselleen ja toisen päin. Niin oli kiva tulla itse hellityksi niin kuin kuningatar ;). Ikuinen suosittelee siis 300-leffaa. Ja ehdoton teatterileffa, ei pääse missään nimessä oikeuksiin kotitöllöttimestä.

Tässä suunnittelen töihin lähtöä. Soitin just esimiehelle ja sovittiin että pian mentäisiin toimistolle tekemään oikeita töitä. Oli taas elämää vaikeampi viikonloppu, silloin mulla on liikaa aikaa miettiä tätä vauva-asiaa. Tosin nyt oli mukavaa, kun oli seuraa miehen perheestä ja puhuttiin ihan mitä tahansa. Miehen kanssa kun ne puheenaiheet tahtoo pyöriä aikalailla samaa rataa, niin on hyvä päästä välillä irtautumaan.

Eilenkin oli oikein ihanaa sitten, kun käytiin subwayssa syömässä patongit ja sitten leffaan. Paha mieli kaikkosi, kun oli saanut vatsan täyteen ja tarjosipa rakkaani minulle jäätelöä jäätelöbaarissa ennen elokuviin menoa. Tosin pieni paripäivää jatkunut vatsakipu (ummetusta) oli tosi pahana, enkä oikein pystynyt kävelee. Mutta jospa se helpottais. Vatsassa tuntuu kyllä niinkuin oisin nielassut jalkapallon. Turvottaa törkeästi, housut ei meinaa mahtua jalkaan ja vatsa ei toimi pätkääkään. Hirveältä tuntuu, kun ei vaan pysty olemaan mitenkään päin. Ja jos haluais mahan toimivan, niin sitten meinaa katketa verisuoni päästä. Ei hyvä juttu ollenkaan.

Tänään voisi mennä uimaan. Pitkästä aikaa. Tuo rakkaani on valitellut pahoja selkäkipuja taas ja se voi olla puhtaasti ihan liikunnan puutteesta. Tosin rakkaani oli viime kesänä sairaslomalla muutaman päivän, kun ei päässyt sängystä ylös eikä pystynyt pukemaankaan. Tuommoista satakiloista, kaksi metristä miestä on melko mielenkiintoista pidellä ja pukea. Hän kuitenkin kävi jäsenkorjaajalla ja saikin avun siihen. Nyt kun hän opinnäytettään vaan päivät kirjoittaa, eikä ryhti todellakaan ole kohdallaan, niin veikkaan että uinti voisi tehdä hyvää. Jos silleen varovasti.

Ja nyt sitten odotellaan kaksi viikkoa. Ellei menkat ala ennen sitä. Tiiätte kyllä että mitä ootetaan <3