Aloitan tänään opinnäytetyön tekemisen. Lähteet on kerätty tuohon pöydälle, olen hahmotellut rakenteen ja aikataulukin on selvillä. Pitäisi vain netistä kahlata vähän perustietoa. Kerään ajatuksia luentolehtiölle ja naputan ne koneelle sitten tekstinä, kun ajatus on selkeä ja ilmaistavissa. Tätä on tarkoitus työstää tästä lähtien maanantaista perjantaihin elokuuhun saakka, vähintään pari tuntia päivittäin jollakin asteella.

Lisäksi edessä on Saksan jatkokurssin tenttiminen, sillä en läpäissyt sitä helmikuussa. Joten kesän aikana pitäisi sekin paha saada alta pois. Taukoa opinnäytteeseen ja saksan lukemiseen tulee 6-7.6, sillä ollaan Helsingissa katsomassa pimeydenruhtinas-rokkivaari Ozzy Osbournea. Ja tietenkin Black Label Societyä. Tätä on odotettu.

Nyt lykkyä pyttyyn mulle, että löydän motivaation helmen ja saan työni kasaan. Sillä se olisi pakko saada kasaan, että valmistun ajoissa. Papusen kannalta ja meidän koko perheen kannalta.

Viime yö oli taas painajaisten täyteinen. Lapseni oli niin pieni että sopi kämmenelleni, rinnat vuoti verta ja meillä ei ollutkaan mitään tarvikkeita lapselle. Kamala uni. Ja lisäksi se lapsi oli vielä tummaihoinen. Ööh....? Tarvitsen selvästikin muuta ajateltavaa ja sisältöä elämääni. Tästä se lähtee.