Juhannus ja megamigreenikin. Pari päivää se vei täysin toipua siitä pään turvotuksesta, mutta nyt mennään taas ihan kirkkailla vesillä. Oltiin juhannus etelä-pohjanmaalla ja otettiin ihan rennosti viikonloppu. Otettiin nokosia yhdessä kaulakkain ja syötiin kuin pienet possut grilliherkkuja ja salaatteja. Pyörähdettiin miehen isovanhempien mökilläkin. Ihana järvenrantamökki, paistettiin siellä makkaraa ja liotettiin varpaita vedessä. Huisin paljon pieniä kaloja, ne jos mitkä on pelottavia.

Mies on rajoittanut koneen käyttöä reilusti ja onkin ollut mukavaista käpertyä rakkaan kainaloon illalla töiden jälkeen ja pusutella päivän huolet pois. Se vaati kyllä oikeasti paljon. Piti huutaa, pyytää, anella ja itkeä että mies käsittäisi kuinka vakava asia minulle on. Mutta ei siitä sen enempää.

Olemme alkaneet etsiä isompaa kotia ja lisäksi myös autoa. Autoa varten haetaan pankista lainaa, todennäköisesti tullaan joku 10 000 euron kärry laittamaan. Syksymmällä siis. Asuntoa haetaan eri asuntoyhtiöiltä ja odotamme miten käy. Hakusessa on 70 neliön kolmiot.

Masu paikannettu täällä! Siihen se kumpu on linnottautunut, ilmestyi noin viikko sitten ja alkaa pyöristyä vähitellen vain. Muutenkin tuolla alavatsalla on monesti sellainen tunne, että en sovi nahkoihini ollenkaan, niin venyttää välillä paikkoja. Onneksi mitään raskausarpia vielä ole näkynyt. Vatsalihasten alla tuntuu lymyilevän reilusti nyrkin kokoinen kova pallukka. Mieskin on hämmästellen silitellyt tuota kohoumaa ja monesti jo huudellutkin sinne, vaikka vauva ei vielä taida kuullakaan mitään ulkopuolista meteliä. Isukki on myös soitellut kitarallaan serenaadeja mulle ja vauvalle.

Tänään kaveri tulee kylään ja kokeillaan häämeikkiä testata mulle. Onpa mukavaista, ku naama on kuin teinitytöllä. Saa varmasti hääpäivänä melkoiset tökötit laittaa naamaan, että peittää nuo näpyt sitten. Ja asiasta toiseen, mulle on alkanut kasvaa kummallista nukkaa alavatsalle! Sellaista hentoista vaaleaa, ei voisi edes karvaksi sanoa. Tuonne alavatsalle häpyluun yläpuolella. Creepyä. Näinkin painajaista että muutuin apinaksi. Tai vähintään yhtä karvaiseksi.

Naurattaapi. Ollaan pupuiltu 3 kertaa 12 tunnin aikana... *poistuu vihellellen*