Sinne on suuntima, sillä tällä hetkellä ei tapahdu edelleenkään mitään. Tokihan on vasta keskiviikko ja tässä on parikin yötä aikaa alkaa tapahtua, jos se vauhdilla olisi alkaakseen. Heräsin tänä aamuna kuudelta, keitin kahvit ja aloin suunnitella tätä päivää. Asunto on siivottu uunia myöten tänään, mies hankasi vessanlattiat juuriharjan kera. Olisin tehnyt tuon itse, mutta mies ei antanut minun mennä kylppäriin nuuhkimaan desinfiointiaineita. Asuntoa tuli sitten siivottua kolme tuntia, kuurattiin apinanraivolla kaikki mahdolliset tahrat jotka eteemme sattuivat tulemaan (ja nekin joita piti etsimällä etsiä ja sormella osoitella)... Olin aamulla pahalla tuulella ja täysin turhaantunut vain oleskeluun.

Mies tamppasi myös matot ja petivaatteet. Keittelin tutit, tuttipullot ja rintapumpunkin valmiiksi. Eihän toisaalta tässä ole kovin montaa tuntia enää perjantai aamun käyntiin. Kuitenkin luulen aika vahvasti että jäämme sinne, sillä lauantaina raskauteni olisi jo kaksi viikkoa lasketusta. 42+2 taitaa olla virallinen yliaikaisuuden raja, mutta kuten terveydenhoitaja jo varoitteli, synnärikassi otetaan mukaan autoon. Miestä silmälläpitäen ostin kotiin ruokakaupasta tänään reilummasti ruokaa ja hedelmiä mahdollisiksi eväiksi.

Pari edellistä yötä olen nukkunut aika huonosti. Unenlaatu jotenkin vaan on huonontunut, en pääse niin syvään uneen että tuntisin oloni levänneeksi. Lisäksi olen herännyt supistuksiin, mutta kun eivät ne taida ihan omin voimin olla riittäviä synnytyksen käynnistymiseen. Kärsivällisyyteni alkaa olla oikeasti loppumetreillä. Toki keksin tekemistä, kuten nyt tämä hysteerinen siivouspäivä. Eilen katsottiin elokuvia taas yhdessä. Ja ollaanpa kokeiltu häätää vauvaa pihalle lakanoissakin pyörimällä. Mutta Papunen viihtyy, niin ei ole ollut näistä keinoista apua.

Rankan siivouspäivän päätteeksi köpöttelen kuin mummeli, sillä kroppa ei tykännyt raivokkaasti imuroinnista ja lattioiden moppauksesta. Nooh, kyllä se tästä. Mieli halajaa pienille nokosille, jahka tuo päiväruoka olisi valmistunut ja mahassani :)